BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2015 - GIDA MEVZUATI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun[1]S 9-13
2Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun[2]S 13-16
3Ulusal Gıda Kodeksi Komisyonu Yönetmeliği[3]S 16-18
4Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği[4]S 18
5Çiğ İnek Sütünün Sınıflandırılmasına Dair Tebliğ[5]S 118-19
6Çiğ Sütün Arzına Dair Tebliğ[6]S 19-20
7İçme Sütleri Tebliği[7]S 20-21
8Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Tebliği[8]S 22
9Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği[9]S 22-23
10Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği[10]S24-26
11Fermente Süt Ürünleri Tebliği[11]S 26-27
12Fermente Süt Ürünleri Tebliği[12]S 31-35
13Süt ve Ürünlerinde Taklit ve Tağşiş[13]S 35-40
14Taklit ve Tağşiş ile Mücadele Yöntemleri[14]S 27-30