1 | Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun | [1]S 9-13 |
2 | Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun | [2]S 13-16 |
3 | Ulusal Gıda Kodeksi Komisyonu Yönetmeliği | [3]S 16-18 |
4 | Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği | [4]S 18 |
5 | Çiğ İnek Sütünün Sınıflandırılmasına Dair Tebliğ | [5]S 118-19 |
6 | Çiğ Sütün Arzına Dair Tebliğ | [6]S 19-20 |
7 | İçme Sütleri Tebliği | [7]S 20-21 |
8 | Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Tebliği | [8]S 22 |
9 | Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği | [9]S 22-23 |
10 | Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği | [10]S24-26 |
11 | Fermente Süt Ürünleri Tebliği | [11]S 26-27 |
12 | Fermente Süt Ürünleri Tebliği | [12]S 31-35 |
13 | Süt ve Ürünlerinde Taklit ve Tağşiş | [13]S 35-40 |
14 | Taklit ve Tağşiş ile Mücadele Yöntemleri | [14]S 27-30 |