1 | Temel biyomoleküllerin yapı ve özellikleri | [1]sf. 29-37 |
2 | Metabolik bileşiklerin oluşumu ve parçalanması | [1]sf. 241-265 |
3 | Glikoliz | [1]sf. 293-304 |
4 | Glikoliz | [1]sf. 304-330 |
5 | Sitrik asit döngüsü | [1]sf. 367-372 |
6 | Pentoz fosfat yolu | [1]sf. 323--327 |
7 | Oksidatif fosforilasyon | [1]sf. 372-384 |
8 | Yağ asitlerinin enerji kaynağı olarak kullanılması | [1]sf. 335-346 |
9 | Protein metabolizması | [1]sf. 395-399 |
10 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | [2]sf. 109-207 |
11 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | [2]sf. 207-232 |
12 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | [2]sf. 287-331 |
13 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | [2]sf. 427-465 |
14 | Gıdalarda işleme ve depolama sırasında meydana gelen biyokimyasal değişiklikler | [2]sf. 533-594 |