BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK / VET2024 - SAĞIM VE TEKNİKLERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

           
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1 Sütün fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerini bilmek
2 Süt kalitesini etkileyen faktörlerin öğrenilmesi
3Süt sentezi ve salınımının mekanizmalarını bilmek
4sağım sistemlerini tanımak
5 modern sağım sistemlerini kullanmak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Temel Birimler Dersi
Meslek Bilgisi Dersleri
Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi