1 | Gıda katkı maddelerinin kullanımında dikkat edilecek hususlar ve katkı maddelerinin sınıflandırılması | 1, 2, 3 |
2 | Antioksidanlar ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
3 | Asitliği düzenleyiciler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
4 | Koruycular ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
5 | Emülgatörler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
6 | Stabilizörler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
7 | Enzimler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
8 | Gamlar ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
9 | Lezzet maddeleri ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
10 | Tatlandırıcılar ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
11 | Renlendiriciler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
12 | Şelat ajanları ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
13 | Sürdürülebilirlik kavramı ve katkı maddelerinin kullanımı ile sürdürülebilir gıda çalışmaları | |
14 | Gıda katkı maddesinin tanımı ve ingrediyenler | 1, 2, 3 |