Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2014 - ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
>
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Besleyici Amaçla Takviye Edilen Süt Üretimi+
[1]S 1
2
Sunum Amaçlı Takviye Edilen Süt Üretimi
[1]S 8
3
Sağlık Nedeni İle Takviye Edilen Sütler
[1]S 26
4
Rekombine Sıvı Sütler
[1]S 33
5
Rekombine Peynir Üretimi +Rekombine Yoğurt Üretimi
[1]S 74-78
6
Rekombine Yoğurt Üretimi İmitasyon Peynir Üretimi
[1]S 68-89
7
İmitasyon Peynir Üretimi
[1]S 99
8
İmitasyon Yağ Üretimi
[1]S 102-117
9
Bebek mamaları
[1]S 117-139
10
Süt Proteini ürünleri
[1]S 139- 144
11
Süt Proteinleri Üretimi
[1]S 144-163
12
Süt proteinlerinin işlevsel özellikleri ve kullanım alanları
[1]S 163-177
Loading…