BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2002 - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2002 - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Probiyotik yoğurt ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
2Probiyotik yoğurt yapar ve depolar
3Ayran ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
4Süt ve yoğurttan ayran üretimi ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
5Süt ve yoğurttan ayran yapar
6Ayranı ambalajlar ve depolar
7Kefir ve kefir kültürü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
8Kefir üretimi, ambalajlanması ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
9Kefir mayası hazırlar
10Kefir üretir
11Kefiri ambalajlar ve depolar