BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2001 - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2001 - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Set tipi yoğurt ve üretim aşamaları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
2Set tipi yoğurdun depolanması, yoğurt kusurları ve yoğurdun kalite kontrolü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
3Set tipi yoğurt üretir ve depolar
4Kaymaklı yoğurt ve üretim aşamaları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
5Süzme yoğurdun üretim aşamaları, depolanması ve yoğurt kusurları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
6Kaymaklı ve süzme yoğurt üretir ve depolar
7Meyve esaslı karışımların hazırlanması, set tipi meyveli yoğurt, pıhtısı kırılmış yoğurt ve depolama ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
8Meyve esaslı karışımlar hazırlar
9Set tipi meyveli yoğurt yapar
10Pıhtısı kırılmış meyveli yoğurt yapar
11Meyveli yoğurtları depolar