1 | Gıda Kimyasına Giriş, Sürdürülebilir Çevre, Beslenme ve Sağlık İlişkisi | 1, 2, 3 |
2 | Suyun Yapısı ve Gıdalarda Bulunan Su | 1, 2, 3 |
3 | Suyun Vücuttaki Görevleri | 1, 2, 3 |
4 | Karbonhidratların Sınıflandırılması, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1, 2, 3 |
5 | Karbonhidrat Reaksiyonları | 1, 2, 3 |
6 | Karbonhidratların Vücuttaki Görevleri ve Karbonhidrat Kaynakları | 1, 2, 3 |
7 | Proteinlerin Yapısı ve Sınıflandırılması | 1, 2, 3 |
8 | Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri | 1, 2, 3 |
9 | Proteinler ve Beslenme | 1, 2, 3 |
10 | Lipidlerin Kimyasal Yapısı ve Sınıflandırılması | 1, 2, 3 |
11 | Lipidlerde Meydana Gelen Reaksiyonlar ve Kalite İndeksleri | 1, 2, 3 |
12 | Gıdalarda Bulunan Lipidler ve Fonksiyonları | 1, 2, 3 |
13 | Vitaminlerin Sınıflandırılması ve Beslenmedeki Önemi | 1, 2, 3 |
14 | Minerallerin Sınıflandırılması ve Beslenmedeki Önemi | 1, 2, 3 |
 | Loading… |
   |