BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2010 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1333354         
2               
3222253         
45555           
52222           
65555           
7               
8     4         
9333332         
10    44         
1144443          
12    55         
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2010 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Meyve suyu analizlerini yapar ve değerlendirir.
2Sirke analizlerini yapar ve değerlendirir.
3Salça analizlerini yapar ve değerlendirir.
4Meyve sebze konservelerini analizlerini yapar ve değerlendirir.
5Meyve-sebze endüstrisinde ürün üretim proseslerini yürütür.
6Meyve-sebze endüstrisinde sürdürülebilir üretim stratejilerini geliştirir.