BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2010 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1555555         
2444433         
3333344         
4222222         
5111144         
6555544         
7555511         
8               
95555           
10               
11               
12555522         
13222242         
1433331          
15555521         
16    42         
17               
18     4         
19               
20333343         
21               
22               
23               
24     3         
25222234         
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2010 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Meyve suyu analizlerini yapar ve değerlendirir.
2Sirke analizlerini yapar ve değerlendirir.
3Salça analizlerini yapar ve değerlendirir.
4Meyve sebze konservelerini analizlerini yapar ve değerlendirir.
5Meyve-sebze endüstrisinde ürün üretim proseslerini yürütür.
6Meyve-sebze endüstrisinde sürdürülebilir üretim stratejilerini geliştirir.