MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM4007 - SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1334            
2344            
3455            
4222            
5354            
6333            
7333            
8333            
9334            
10344            
11223            
12344            
13133            
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM4007 - SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Sütün bileşimi ile ilgili konuların öğrenilmesi
2Sütün toplanması ve kabulü, genel süt işleme uygulamalarının kavranması
3Süt ürünlerinin işleme teknolojileri ve starter kültür üretiminin öğrenilmesi