FEN FAKÜLTESİ / BİYOTEKNOLOJİ / BYT3012 - GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1332224         
2232323         
3233333         
4422343         
5333343         
6323343         
733 333         
843 323         
933 223         
10333333         
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

FEN FAKÜLTESİ / BİYOTEKNOLOJİ / BYT3012 - GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda çeşitleri hakkında bilgi sahibi olma
2Mikrobiyal ürünler ve üretimleri hakkında bilgi sahibi olmak, sürdürülebilirlik ve kalkınmada yeri ve önemi vurgulanacaktır.
3Fermentasyon teknolojileri ve gıda üretim işlemleri hakkında bilgi sahibi olma
4Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve ürünlerinin risk ve etik açıdan değerlendirmeler hakkında bilgi sahibi olma
5Starter kültürler ve probiyotikler hakkında bilgi sahibi olma
6Gıda sanitasyonu ve kontrolü hakkında bilgi sahibi olma