BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES4003 - TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ UYGULAMA DERSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Diyetisyenin yönetici rolünü öğrenir ve bu konuda bilgi ve becerilerini geliştirir
ÖÇ2Toplu beslenme sistemleri süreçlerini gözlemler ve var olan teorik bilgileriyle yorumlar
ÖÇ3Toplu beslenme sistemlerinde karşılaşılan sorunları tanır ve çözüm yollarını öğrenir
ÖÇ4Hizmet edilen hedef gruba yönelik menü planlama uygulamasını öğrenir
ÖÇ5Besin güvenliği yönünden toplu beslenme sistemleri süreçlerini gözlemler ve yorumlar
ÖÇ6Toplu beslenme sistemlerinde hizmet sunulanlar, üst yönetim, personel, tedarikçi ile etkin iletişim kurabilme yollarını öğrenir
ÖÇ7Toplu beslenme sistemlerinde karşılaşılan yönetsel ve saha uygulamalarına yönelik sorunları gözlemler, acil durum ve kriz yönetimine ilişkin bilgi ve becerilerini geliştirir
ÖÇ8Toplu beslenme sistemlerindeki üretim süreçlerini ve pişirme yöntemleri öğrenir
ÖÇ9Yiyeceklerin uygun satın alma ve depolama ilkelerini öğrenir
ÖÇ10Toplu beslenme yapılan kurumlarda hijyen sağlama yollarını öğrenir, HACCP yönetim ve denetimini kavrar